Tuesday, November 18, 2008

Tallinna salsafestivalist



Nädalavahetusel läks suuremaks salsatamiseks, sest juunikuust oodatud sündmus jõudis lõpuks kohale. Kolmapäeval oli hea põhjus minna soojendama, neljapäeval oli tund ja eelpidu, reedel tunnid ja suur pidu, laupäeval ja pühapäeval mitmeid tunde ja veel suurem pidu ja pühapäevane kulminatsioon oli päris kindlasti Clazzis!

Festival oli minu jaoks tõusude ja mõõnadega, sest kui midagi kaua aega ootad, siis kerkivad esile suured ootused. Juba esimeses tunnis läksid jalad sõlme ja oli kehva tunne, et ma ei saa hakkama! Siis aga tulid mõned eriti briljantsed õpetajad, kellega koos sai kogeda õnnestumisi ja oli väga vahva. Kõige ohtlikum oli reedene pidu: kontsadega jalapeale astumised, kriimud, küünistamised, nügimised ja lõpuks virutasin ka ise (muidugi mitte hea meelega) oma partnerile randmega vastu nägu...ohtlik ala see tantsimine! Siis hakkas juba välja tulema, kuni pühapäeval läks jälle väga kitsaks. Mida vähem professionaalne, seda ohtlikum!

Aga see oli lihtsalt imeline, kui ühes kohas oli korraga nii palju inimesi, sealhulgas ka mehi, kes väga hästi tantsivad. Mingil hetkel igatahes õpetajatel särgid lendasid ja läks rajuks reggetoniks, siis taas salsa, bacchata, cha-cha... Lisan siia ühe õppetunni video Jazzylt ja Amylt. Meie järele tehtud akrobaatika siinkohal avaldamist ei kannata :-)Küll aga on selle tunni tulemus: uued lihased, mis annavad endast täitsa märku siiamaani!

Labels:

1 Comments:

At 2:01 AM , Blogger Tiina said...

Seda videot vaadates on mul tõeliselt hea meel, et ma sinna trenni ei jõudnud! Plaanis oli küll! :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home