Midagi enamat kui leib
Kui olin juuretise hakkama pannud ja lasknud sel 24 tundi seista, segasin valmis taigna ja see jäi ööseks kerkima. Arvasin, et panen oma leivad rahulikult varahommikul ahju ning võtan need sealt enne hommikusööki ja tööleminekut välja. Aga nali algas sellega, et ärkasin pool 5 hommikul, ise ärevuses, et ega ma ei pea juba ahju sooja panema. Ja siis kui õige aeg pätsikesed välja võtta, ei olnud nad veel nii küpsed kui oleksin soovinud. Aga sellest hoolimata tekitasid mu esimesed päris leivad terve toatäie mõnusat kodulõhna ja soojust. Ning said ruttu otsa. Teine kord tehes tulid nad veelgi maitsvamad. Ja kahtlustan ise, et see on alles algus :-)
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home